• H-P: 09:00-17:00, Szo-V: Előre egyeztetett időpontban
  • 1151 Budapest, Külső Fóti út 26.
  • +36 20 935 5666

Finanszírozás, lízing

Üdvözöljük a Hungaro Autocentrum oldalán, a finanszírozás/hitel és lízing szolgáltatás aloldalunkon!

NYÍLTVÉGŰ LÍZING

Amennyiben használtautó vásárlás előtt áll, kérjük mielőtt döntene kérje különleges finanszírozási ajánlatunkat!

A kalkuláció kidolgozásánál egyedi feltételekre összpontosítunk és az Ön számára egyedien kidolgozott zárt, illetve nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlatot küldünk. Kérjük, nézzen körbe online felületünkön és válasszon műszaki garanciával rendelkező, 90 ponton átvizsgált autóink közül és mi meglepjük egy kedvező finanszírozási ajánlattal is, így Ön duplán kedvező feltételekkel juthat a cége megbízható útitársához. Finanszírozó partnereink kifejezetten a Hungaro Autócentrum ügyfelei által támasztott igények alapján kialakított, a piaci átlagnál lényegesen kedvezőbb finanszírozási lehetőségeket biztosítanak új és visszatérő vásárlóink részére.

A nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukció személygépjárművek esetében egy olyan finanszírozási konstrukció, amely lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy alacsony költségen üzemeltethesse céges járműveit, a beszerzés ÁFA tartalma a jogszabályban meghatározott módon visszaigényelhető, maradványértékes konstrukcióként a havi részletek mértéke tovább csökkenthető.

ZÁRTVÉGŰ LÍZING

Mi ügyelünk a pénztárcájára az autó vásárlásakor és a ha finanszírozást választ mi mindig a legjobb megoldást biztosítjuk Önnek és Cégének. Zártvégű pénzügyi lízing konstrukció esetén a kishaszongépjármű vételárának ÁFA tartalma a finanszírozási konstrukció kezdetén, egyösszegben visszaigényelhető.

A futamidő alatt a forgalmi engedélyben és a törzskönyvben tulajdonosként a lízingbeadó finanszírozó pénzintézet szerepel. Ön vagy Cége, mint lízingbevevő üzembentartó van jelen. A vevő tulajdonába a lízingszerződés végén kerül a jármű. Az összes lízingszerződésben vállalt díj kiegyenlítése után a lízingbeadó pénzintézet lemond a tulajdonjogról, amit a lízingbevevő automatikusan megszerez.

Nézzen körbe telephelyünkön online is és találja meg a kedvencét, amelyek adatlappal igazoltak, hogy átestek a legszigorúbb vizsgálatokon.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A kiválasztott gépjárműre kattintva kérhet közvetlenül egyedi finanszírozási ajánlatot. Tekintse át kínálatunkat.

AUTÓ KÍNÁLATUNKBÓL

MIÉRT A HUNGARO AUTÓCENTRUM?

Minden általunk kínált gépjármű teljeskörű, 90 pontos átvizsgáláson esik át az értékesítést megelőzően.

A Hungaro Autócentrum Kft. 2014 óta meghatározó szerepet tölt be Magyarországon és Kelet-Európában a használt kishaszongépjárművek piacán.

Hungaro Autócentrum Kft. az általa értékesített gépjárművek nagy részére műszaki garanciát vállal.

RÓLUNK MONDTÁK

Messenger icon
Send message via your Messenger App