• H-P: 09:00-17:00, Szo-V: Előre egyeztetett időpontban
  • 1151 Budapest, Külső Fóti út 26.
  • +36 20 935 5666

Használt autó garancia

Üdvözöljük a Hungaro Autocentrum oldalán, a műszaki garancia aloldalunkon!

HASZNÁLT AUTÓ GARANCIA

Minden nálunk vásárolt autóra, amely a vásárlás pillanatában fiatalabb 7 évnél garanciát vállalunk, mely 12 hónap, vagy 5000 km.

12 hónap vagy 5000 km futásteljesítmény időtartam alatt esetlegesen bekövetkezett meghibásodások javítását Hungaro Autocentrum elvégezteti az adásvétel során elfogadott garancia biztosítási adatlapon leírtak alapján. A javítást szerződött szakértő autószerelő partnereinknél végeztetjük. Részletekről érdeklődjön kollegáinknál.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A MŰSZAKI GARANCIÁRÓL

A garancia a vásárlóink számára már régóta az alapszolgáltatásaink közé tartozik. Visszatérő és új ügyfeleink átfogó szolgáltatásainknak és megbízható forrásból beszerzett, igazoltan ellenőrizhető előéletű teljes körűen átvizsgált gépjárműveinknek köszönhetően  biztonságban érezhetik magukat a nem várt javítási költségekkel szemben. A használtautó piacon széleskörben elterjedt, általában plusz költségekkel járó garancia biztosításoktól eltérően, mi garanciális körbe eső meghibásodás esetén a teljes ügyintézést elvégezzük díjmentesen!

Cégünk országszerte több szakszervízzel áll szerződésben, melyekben a garancia kereteibe foglalt meghibásodásokat a szerződésben vállaltak szerint, térítésmentesen elvégezzük. 

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

AUTÓ KÍNÁLATUNKBÓL

MIÉRT A HUNGARO AUTÓCENTRUM?

Minden általunk kínált gépjármű teljeskörű, 90 pontos átvizsgáláson esik át az értékesítést megelőzően.

A Hungaro Autócentrum Kft. 2014 óta meghatározó szerepet tölt be Magyarországon és Kelet-Európában a használt kishaszongépjárművek piacán.

Hungaro Autócentrum Kft. az általa értékesített gépjárművek nagy részére műszaki garanciát vállal.

RÓLUNK MONDTÁK

Messenger icon
Send message via your Messenger App