• H-P: 09:00-17:00, Szo-V: Előre egyeztetett időpontban
  • 1151 Budapest, Külső Fóti út 26.
  • +36 20 935 5666

Szervíz szolgáltatás

Üdvözöljük a Hungaro Autocentrum oldalán, a szervizelési szolgáltatás aloldalunkon!

KEDVEZMÉNYES ÁRÚ
GARANCIÁLIS SZERVÍZ SZOLGÁLTATÁS

Biztosra akar menni és szeretné nyugodtan végezni a munkáját, hogy autója mindig menetkész és biztonságos legyen a jövőben is?

Cégünk általános szervíz szolgáltatásának igénybevételével nyugodt lehet! A Hungaro Autócentrum Kft. által értékesített autók túlnyomórészt a származási országon belüli hivatalos márkaszervíz által szervizelt gépjárművek. Így a gyártó által előírt szervíz intervallumok betartásával történt karbantartásuk.

SZERVÍZ HATÉKONYAN, GARANCIÁVAL!

Tapasztalataink és szakértő partnereink ajánlása szerint, az autója motorjának élettartamát jelentősen megnövelheti, ha a gyártó által előírt 30-40 ezer kilométeres kötelező szervíz intervallumnál gyakrabban, 15-20 ezer kilóméter megtételét követően elvégezteti az olaj és kapcsolódó szűrők, alkatrészek cseréjét. Mindemellett, érdemes a gépjármű vezérműszíj (vezérműlánc) és kapcsolódó alkatrészeinek cseréjét a gyártó által előírt esedékességet megelőzően 20-30 ezer kilométer futással hamarabb elvégeztetni.

Hungaro Autócentrum Kft. kedvezményes szervíz szolgáltatást nyújt kizárólag ügyfelei részére, melynek keretében igény esetén kérheti Cégünktől megvásárolt gépkocsijának átadást megelőző műszaki ellenőrzését, szükségesen elvégzendő szervízmunkák megállapítását, valamint a karbantartási munkák elvégzését. Már meglévő autói folyamatos szervizelését is ránkbízhatja. Szolgáltatásainkat az átlagos piaci árnál lényegesen kedvezőbb díjszabással, garanciával végeztetjük szerződött szakszervíz partnereinkkel.

Kedvezményes szervíz ajánlatot az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével, illetve telefonos, vagy e-mail elérhetőségünk valamelyikén kérhet. Az űrlapon szíveskedjen az üzenetek mezőben meghatározni, milyen szerviz szolgáltatást kíván igénybe venni!

  • Legalább egy szolgáltatás kijelölése kötelező!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

AUTÓ KÍNÁLATUNKBÓL

MIÉRT A HUNGARO AUTÓCENTRUM?

Minden általunk kínált gépjármű teljeskörű, 90 pontos átvizsgáláson esik át az értékesítést megelőzően.

A Hungaro Autócentrum Kft. 2014 óta meghatározó szerepet tölt be Magyarországon és Kelet-Európában a használt kishaszongépjárművek piacán.

Hungaro Autócentrum Kft. az általa értékesített gépjárművek nagy részére műszaki garanciát vállal.

RÓLUNK MONDTÁK

Messenger icon
Send message via your Messenger App