• H-P: 09:00-17:00, Szo: 09:00-12:00
  • 1161 Budapest, Szlovák út 79/B.
  • +36 20 935 5666

Szerviz szolgáltatás

Üdvözöljük a Hungaro Autocentrum oldalán, a szervizelési szolgáltatás aloldalunkon!

KEDVEZMÉNYES ÁRÚ
GARANCIÁLIS SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Biztosra akar menni és szeretné nyugodtan végezni a munkáját, hogy autója mindig menetkész és biztonságos legyen a jövőben is?

Az Általános szerviz szolgáltatásának igénybevételével nyugodt lehet! A Hungaro Autócentrum Kft. által értékesített autók túlnyomórészt a származási országon belüli hivatalos márkaszerviz által szervizelt gépjárművek. Így a gyártó által előírt szerviz intervallumok betartásával történt karbantartásuk.

SZERVIZ HATÉKONYAN, GARANCIÁVAL!

Tapasztalataink és szakértő partnereink ajánlása szerint, az autója motorjának élettartamát jelentősen megnövelheti, ha a gyártó által előírt 30-40 ezer kilométeres szerviz intervallumnál gyakrabban, 15-20 ezer kilóméter megtételét követően elvégezteti az olaj és kapcsolódó szűrők cseréjét. Mindemellett, érdemes a gépjármű vezérműszíj (vezérműlánc) és kapcsolódó alkatrészeinek cseréjét a gyártó által előírt esedékességet megelőzően 20-30 ezer kilométer futással hamarabb elvégeztetni.

Továbbá javasoljuk, hogy a megvásárolt gépkocsik tartós használatba vételét megelőzően, feltétlenül ellenőriztessék szakemberrel a járműben található kenőanyagok, folyadékok szintjét, fagyállóságát, valamint a motorban található szíjak állapotát!

Hungaro Autócentrum Kft. kedvezményes szerviz szolgáltatást nyújt kizárólag vásárlói részére, melynek keretében igény esetén kérheti Cégünktől megvásárolt gépkocsijának átadást megelőző műszaki ellenőrzését, szükségesen elvégzendő szervizek megállapítását, valamint a karbantartási munkák elvégzését. Ezen szolgáltatásainkat az átlagos piaci árnál lényegesen kedvezőbb díjszabással, garanciával végeztetjük szerződött szakszerviz partnereinkkel.

Kedvezményes szerviz ajánlatot az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével, illetve telefonos, vagy e-mail elérhetőségünk valamelyikén kérhet. Az űrlapon szíveskedjen az üzenetek mezőben meghatározni, milyen szerviz szolgáltatást kíván igénybe venni!

  • Legalább egy szolgáltatás kijelölése kötelező!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

AUTÓ KÍNÁLATUNKBÓL

MIÉRT A HUNGARO AUTÓCENTRUM?

Minden általunk kínált gépjármű teljeskörű, 90 pontos átvizsgáláson esik át az értékesítést megelőzően.

A Hungaro Autócentrum Kft. 2014 óta meghatározó szerepet tölt be Magyarországon és Kelet-Európában a használt kishaszongépjárművek piacán.

Hungaro Autócentrum Kft. az általa értékesített gépjárművek nagy részére műszaki garanciát vállal.

RÓLUNK MONDTÁK

Messenger icon
Send message via your Messenger App