• H-P: 09:00-17:00, Szo-V: Előre egyeztetett időpontban
  • 1151 Budapest, Külső Fóti út 26.
  • +36 20 935 5666

Rólunk

Ismerje meg cégünket és szolgáltatásainkat

NÁLUNK A MEGBÍZHATÓSÁG AZ ELSŐ

Válasszon megbízható munkaeszközt vállalkozásának!

Minden általunk kínált gépjármű teljeskörű, 90 pontos átvizsgáláson esik át az értékesítést megelőzően. Szakértő munkatársaink szavatolják, hogy a nálunk vásárolt gépjármű nem fogja cserben hagyni Önt!

Elsődlegesen megbízhatóságunkkal nyertük el számos visszatérő ügyfelünk bizalmát. A Hungaro Autócentrum kizárólag saját tulajdonú gépjárműveket értékesít, megbízásos, bizományos értékesítéssel nem foglalkozik. Ezáltal a nálunk vásárolt gépjárművekre, minden tekintetben, teljeskörű jogi garanciát vállalunk!

 — DÉNES LÁSZLÓ, cégvezető

Mivel nyújt többet a Hungaro Autócentrum Kft?

Hungaro Autócentrum Kft. 2014-óta meghatározó szerepet tölt be Magyarországon és Kelet-Európában a használt kishaszongépjárművek piacán.

  • 2014 óta a magyar piacon
  • Műszaki garancia még a használt járművekre is
  • Saját tulajdonú gépjárművek
  • Megbízható és átvizsgált műszaki tartalmú járművek
  • Karbantartott haszonjárművek, országos szervizkapcsolatok

Minősített, kockázatmentes vállalkozói és tulajdonosi háttér

Cégünk minősített, kockázatmentes, köztartozás mentes adózói besorolású.

Érdemes körültekintően eljárniuk gépjármű beszerzésekor és ellenőrizni, kitől vásárolnak! Ezzel elkerülhetik a megvásárolt haszongépjármű vételárának ÁFA részének visszaigénylésekor a kellemetlen meglepetéseket. Olyan esetekben, amkior az eladó cég bevallási kötelezettségeinek maradéktalanul nem tesz eleget, az a Vevő jogi személynél is vizsgálatot vonhat maga után.

Miért bízhat a Hungaro Autócentrum járműveiben?

Hungaro Autócentrum Kft. az általa értékesített gépjárművek nagyrészére műszaki garanciát vállal.

Sok más használtautó kereskedéssel foglalkozó vállalkozás is hasonlóképpen hírdeti gépjárműveit. Cégünkkel ellentétben, ezen kereskedések jelentős részénél megtapasztalhatják a vásárlók, hogy esetleges műászaki probléma bekövetkeztével a garancia érvényesítése nem lehetséges. Cégünk országszerte több szakszervízzel áll szerződésben, melyekben a garancia kereteibe foglalt alkatrészek javítását / cseréjét a szerződésben vállaltak szerint, díjmentesen elvégezzük.

ÍZELÍTŐ JÁRMŰKÍNÁLATUNKBÓL

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Minden általunk kínált gépjármű teljeskörű, 90 pontos átvizsgáláson esik át az értékesítést megelőzően. Szakértő munkatársaink szavatolják, hogy a nálunk vásárolt gépjármű nem fogja cserben hagyni Önt!

Cégünk segít megtalálni a legkedvezőbb biztosítási és cascos ajánlatot az Ön autójához is.

Mi ügyelünk a pénztárcájára az autó vásárlásakor és a ha finanszírozást választ, mi mindig a legjobb megoldást ajánljuk Önnek. Keresse munkatársunkat bizalommal!

VÁSÁRLÓINK MONDTÁK RÓLUNK

FORGALMAZOTT AUTÓMÁRKÁINK

Messenger icon
Send message via your Messenger App