• H-P: 09:00-17:00, Szo: 09:00-12:00
  • 1161 Budapest, Szlovák út 79/B.
  • +36 20 935 5666

Hírek

A Ford különleges, kísérleti dzsekije a hátára szerelt kijelző segítségével tájékoztatja a forgalmat a kerékpáros szándékáról.

Mekkora baj lehet egy rosszul felragasztott emblémából? Ha a kormány közepén fityeg, nagyon is nagy.

Öt autó ütközött össze az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalának 98-as kilométerénél, Kál közelében pénteken hajnali 4 órakor.

Zebrán áthaladó gyalogost ütött el egy autó Budapest XIII. kerületében csütörtök éjjel, a 42 éves nő a helyszínen életét vesztette.

Tizenhárom plusz lóerőt, titán kipufogót és két különleges kivitelt kapott az új modellévre a Ford legendás szupersportkocsija, a GT.

Tíz év után nyugdíjba vonul a BAC Mono, és átadja a terepet a 2021-ben érkező utódnak. Az eredeti utcai versenyautótól ultra limitált kiadással búcsúzik gyártója.

Csökkent a szabálytalan járművek elszállítása és az autósokkal szembeni helyszíni bírság 2019-ben, sőt a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság pedig beszüntette a kerékbilincselést. Mostantól többször kérnek és figyelmeztetnek, és csak nagyon szükséges esetben büntetnek.

Folytatódik az árcsökkenés a magyar benzinkutakon.

Teljesen elektromos és konnektorról tölthető hibridek záporoznak majd a Peugeot-tól. Ha úgy nézzük, a franciáknál beköszöntött a keveset fogyasztó, kényelmes és gyönyörű autók kora.

A forgalommal szemben haladt az autópályán az idős úr, elvették a jogosítványát.

A Toyota és a Lexus mára több mint 15 millió hibrid autót adott el világszerte. Ebből Európában 2,7 millió, Magyarországon pedig közel 20 ezer darab talált gazdára.

Igazi life hack derült ki egy európai gyártású alsó-középkategóriás autóról – kérdés persze, hogy ennek örül-e bárki. Autóipari visszahívások az év ötödik hetében.

Messenger icon
Send message via your Messenger App